skip to Main Content

La casa

Situat al tranquil poble de Viladamat, el mas que acull Can Dispès es remunta fins al segle XIX. Des de llavors, i fins al seu actual ús com a allotjament turístic, la masia ha vist passar il·lustres habitants. Un d’ells, Joaquim Dispès, és qui dóna nom a aquest espai de somni. Dispès era astrònom de vocació, i el seu gran cor ha fet que aquest allotjament sigui un homenatge a la seva figura.

El mas està format per diversos espais, entre els quals destaquen les set habitacions completament reformades amb mobiliari antic, que els confereix un encant especial i únic. A més, també disposa d’espais comuns, com dues sales d’estar amb televisió, una sala d’estar amb llar de foc i una zona de lectura.

Piscina

La piscina exterior d’aigua salada de Can Dispès és un esplèndid lloc per gaudir del bon temps durant els mesos més calorosos. Està envoltada de vegetació que convida al descans i a la desconnexió per sentir l’Empordà amb tota la seva esplendor. El seu ús és exclusiu per a clients

El Jardí

Més de 3.000 m2 perquè els nostres clients gaudeixin rodejats de natura. El jardí està dividit en diversos espais que inclouen una piscina d’aigua salada i racons on relaxar-se llegint un llibre. La pèrgola és el lloc ideal per fer un mos a la fresca i descansar d’un llarg dia de turisme.

Gimnàs

A Can Dispès oferim un espai de gimnàs per als nostres clients més esportistes amb bicicletes, el·líptiques i d’altres màquines per realitzar tant exercicis cardiovasculars com de força.

Celebracions

Una trobada familiar, una cerimònia íntima o un cap de setmana d’aniversari amb els amics, a Can Dispès creiem que la vida està per celebrar-la, per això t’oferim el nostre establiment per tot tipus d’actes. Refresca’t a la meravellosa piscina i descansa als jardins mentre gaudeixes de les persones que més estimes.

PROPOSA’NS UN PLA I NOSALTRES ET FEM UN PRESSUPOST A LA TEVA MIDA.

SERVEIS

A Can Dispès volem que durant la teva estança amb nosaltres et sentis com a casa, per això t’oferim múltiples serveis encarats al teu confort. Si necessites quelcom especial, no dubtis en consultar-ho amb el nostre equip.

Back To Top