skip to Main Content
Gaudeix D’un 15% De Descompte Per A Les Reserves De 2021

Gaudeix d’un 15% de descompte per a les reserves de 2021

Si algun any no oblidarem d’aquesta dècada que just ha començat, aquest serà el 2020. Ha estat un any ple de reptes, certament atípic i inesperat; un any ple de canvis i de prendre’s la vida amb una altra filosofia.

Adaptant-nos a aquesta nova realitat de la que tothom parla als bars, perruqueries i a classes online, des del mes de juny vam obrir com a casa rural

Si amb la família o amb el vostre grup d’amics voleu aprofitar per escapar-vos uns dies, encara esteu a temps de fer la vostra reserva i gaudir de les nostres instal·lacions en exclusivitat. Un espai íntim i privat per a vosaltres. Un servei excepcional que aquesta temporada encara podeu gaudir durant els mesos de gener i febrer de 2021

Animeu-vos a gaudir d’uns dies de relaxació i benestar per començar l’any cuidant-vos de la millor manera possible i envoltats dels qui més estimeu.

Amb l’esperança de recuperar la normalitat, ens fa molt feliços anunciar-vos que, després de molta dilació, hem obert reserves pel 2021. Tot i que l’experiència de ser casa rural està sent certament enriquidora, ens fa molta il·lusió tornar a obrir les portes com a hotel a partir del març.

Per celebrar-ho, hem preparat un regal per vosaltres: si reserveu Can Dispès com a casa rural durant gener o febrer o una de les nostres habitacions per gaudir durant aquest 2021 tindreu un descompte del 15% en totes les vostres reserves.

Com fer-ho és ben fàcil: només cal que feu la reserva online o ens contacteu a hola@candispes.com o al 972 78 80 55 per rebre més informació.

És tanta la il·lusió de tornar a obrir, que estem preparant moltes més sorpreses, però perquè no ennuegueu amb tanta notícia, us les començarem a avançar ben aviat. Estigueu atents a les xarxes, perquè ben aviat hi trobareu novetats que de ben segur que us encantaran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top