skip to Main Content
Festival White Summer 2021, Un Esdeveniment Cultural únic A La Costa Brava

Festival White Summer 2021, un esdeveniment cultural únic a la Costa Brava

Torna un dels festivals més esperats de la Costa Brava. Ja està aquí el Festival White Summer 2021, el festival que des de 2012 porta a Pals l’oportunitat de gaudir de la creativitat local en una experiència inolvidable. 

Anima’t a gaudir del Festival White Summer 2021 allotjant-te a l’Hotel Can Dispès, un hotel amb encant a menys de 30 minuts en cotxe del festival. Can Dispès es troba a Viladamat, un punt de trobada ideal des d’on desplaçar-se al festival, on descansar i recuperar forces aprofitant el disseny i el confort de les habitacions i les instal·lacions del nostre hotel a l’Empordà.

Gaudeix de la cultura, el disseny, la gastronomia i el talent musical emergent en un espai segur. Als Festival White Summer 2021 hi trobaràs oferta per a totes les edats i podràs gaudir d’una acurada selecció d’emprenedors creatius, food trucks i altres propostes gastronòmiques, concerts acústics i espectacles de circ, teatre i dansa que et faran tornar a gaudir dels festivals d’estiu com abans, amb els cinc sentits.

Si ja estàs convençut hauries de saber que el Festival White Summer 2021 es celebrarà del 31 de juliol a l’29 d’agost i que les entrades ja estan a la venda. Tens ganes de gaudir en parella, en família o amb els amics d’una vetllada d’estiu des de les 18h fins a la 00h de la nit? 

El Festival White Summer 2021 es fa a la masia Mas Gelabert a les Serres de Pals, un lloc inaccesible en transport públic però al que s’hi pot anar en bicicleta, moto o cotxe. A més a més, l’entrada inclou aparcament gratuït. Per això és molt important seleccionar un allotjament proper, com l’Hotel Can Dispès, on poder seguir gaudint de la nit o on acabar una dia increïble. 

Programació del Festival White Summer 2021

Amb el títol ‘Back to origins’, enguany el White Summer té una programació bestial que aposta pel talent local i nacional, tot i que té alguna convidada especial. Vols conèixer els grups d’aquesta edició?

Paul Klason, Malmö 040, Gerard Martin, Truzman, Andreu Martínez, River Omelet, Albert Casanova, Paula Koops, Seb Heart, Luand, Anna Tréa, Sergi Estella, Núria Durán, Guillem Soler, Ricci Nostra, Mel Brennan, Iglú, Hola chica, Mashup Duo, Omnira, DJ Madlo, The Crabtones, Andreu Martínez, Didacellist, Veil, Marie Pratt, Diddi DJ, Clio & Pablo, Evil Rosebud, Galera, Tú no existes, Input, Lauren Nine, Raquel Lúa, Musgö, Laura Skyline, Paula Koops, Clara Gispert, Cris Rabell, The koyam project, Didi, Abril Gabriele, Gizelle, Kodey Brims, Canela n’ Drama, Jodie Cash, Andrés Iwasaki, Solà & Estrella, Alan da Silva, Old Shanela, Gigi McFarlane, Trambólicos, Rockin’ tenders, Liz Forte i David Canal.

Per cert! Els animals de companyia estan permesos al Festival White Summer 2021 ja que són pet-friendly com Can Dispès, però és obligatori portar bosses per recollir-ne les necessitats. 

El Festival White Summer 2021 es una proposta infalible per tornar a gaudir plenament de la Costa Brava i crear records inolvidables. Gaudeix d’un estiu especial a l’Empordà amb Can Dispès.

RESERVAR

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top