skip to Main Content
Descompte Extra I Detall De Benvinguda Per Al Dia Del Pare 2020

Descompte extra i detall de benvinguda per al Dia del Pare 2020

Quantes vegades no hem tingut aquell detall que mereix el nostre pare? Enguany, per al Dia del Pare 2020, no tens excusa perquè a Can Dispès t’oferim el regal perfecte amb una promoció exclusiva per aquest dia tan especial.

Si reserves abans del 19 de març

per a estades fins al mes de maig (inclòs),

et preparem una caixa regal molt especial

amb un descompte EXTRA per a la

segona nit i un detall de benvinguda

Contacta a través del correu electrònic hola@candispes.com o per telèfon 972788055 per a més informació.

Avantatges de la promoció Dia del Pare 2020

  1. Un detall especial. Regalar Can Dispès no sols és una manera de mostrar amor o agraïment en un dia assenyalat, és una manera de fer un regal que sabem que serà gaudit en majúscules, perquè és una experiència sense comparació.
  1. Un allotjament excepcional. El confort de Can Dispès permet gaudir d’una estada a l’altura de les expectatives del visitant més exigent. Les seves habitacions espaioses i reformades, els mobles originals i restaurats i la història d’aquesta masia confereixen un caràcter únic.
  1. Una ubicació única. Can Dispès se situa a Viladamat, un poble amb encant i tranquil de l’Empordà. Si encara no coneixes aquesta zona, estem segurs que t’enamorarà per la seva bellesa paisatgística singular.
  1. Tranquil·litat, desconnexió i turisme. Can Dispès té la possibilitat de connectar amb tu mateix, amb les persones que comparteixen amb tu l’experiència i amb l’entorn. Pau, relaxació, activitats esportives, excursions a pobles amb encant, visites culturals… Tot és possible.
  1. Extres de gran valor. Una copa d’un dels vins seleccionats acuradament per Can Dispès, tractaments corporals i facials, lloguer de bicicletes, sessió de gimnàs… Una àmplia llista de serveis per completar perfectament la teva estada.

No ho dubtis. Enguany el millor regal per al teu pare té nom propi: Can Dispès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top