skip to Main Content
Casa Rural Amb Piscina A L’Empordà Amb 15% De Descompte

Casa rural amb piscina a l’Empordà amb 15% de descompte

Els plans improvisats, o gairebé improvisats, són moltes vegades els millors. La idea d’aventurar-se per viure unes petites vacances d’estiu és una cosa que sempre tenim al cap. Però per què no llançar-se definitivament a fer-ho!

El primer és triar el destí. I quin millor que l’Empordà, una de les regions més especials de Catalunya. És una zona que brilla amb llum pròpia: paisatges, costes, vinyes, atractius culturals, etc. No és d’estranyar que sigui considerada per a molts la comarca catalana més bonica.

La llista d’atractius són gairebé interminables: les platges i cales de la Costa Brava, els Aiguamolls de l’Empordà, el Cap de Creus, el Monestir de Sant Pere de Rodes, el Triangle Dalinià, desenes de pobles amb encant, gran oferta d’activitats de turisme actiu (senderisme, hípica, paintball, paracaigudisme, eBike, caiac bussejo, tub respirador, etc.)…

OFERTA LAST MINUTE amb 15% de descompte

Can Dispès és un petit hotel amb encant que se situa a les portes de l’Alt Empordà i tocant al Baix Empordà, concretament a Viladamat, un poble que respira una tranquil·litat única.

Durant aquest estiu aquest hotel ofereix excepcionalment la possibilitat de reservar la totalitat de les seves instal·lacions en exclusivitat. L’objectiu és oferir un servei íntim i privat a grups des de 6 fins a 14 persones.

Aquestes persones podran fer ús de totes les instal·lacions: gimnàs, piscina, pàrquing privat, cuina i servei gratuït de bugaderia. En definitiva, podran gaudir dels serveis i instal·lacions d’un hotel.

No et perdis l’oferta last minute válida entre el 28 de juliol i l’1 d’agost: la teva estada en Can Dispès amb un 15% de descompte! Pots fer la teva reserva online aquí o contactar-nos per email a hola@candispes.com o trucar-nos al 972 78 80 55 per a més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top